Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata

Posted on: május 7th, 2021 by uvaadmin

A város 2020. évben támogatta alapítványunk adományozásának szállításával 200 000.-Ft költségben.

A város 2021. évben megrendezett táborunkban 4 gyermek részvételét támogatja 400 000.-Ft költséggel.

Köszönjük a város polgárainak támogatását!

Innoversity Kft.

Posted on: november 8th, 2020 by uvaadmin

Az Innoversity Kft-t 2017-ben fiatal egyetemi oktatók alapították, a cégben az egyetemi szakmai háttér és több mint 12 évnyi gyakorlatban szerzett szaktudás, illetve a marketingkommunikációhoz és az üzletviteli tanácsadáshoz szükséges kreativitás egyesül.

Alaptevékenységként egyedi megrendelők egyedi projektjeit valósítjuk meg, kezdve az egyes kreatívok kidolgozásától a komplex marketingstratégiák kiépítéséig és megvalósításáig. A cég alapfilozófiájával összhangban minden egyes ügyfelünk egyedi és innovatív szolgáltatásban részesül, az adott cég és piac sajátosságaihoz illeszkedően. Az alapítók egyetemi kutatói hátteréből adódóan az alkalmazott módszerek és technikák terén egyaránt a tudományos igényesség jellemzi munkánkat.

Adjuk össze

Posted on: október 20th, 2020 by uvaadmin

A portál, ahol a civilek és a támogatók megtalálják egymást

ASZÖT

Posted on: október 20th, 2020 by uvaadmin

Az adományzozói bizalom megerősítésén dolgoznak azon szervezetek, melyek már csatlakoztak az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületéhez, és fogadták el magukra nézve kötelezőnek az adománygyűjtésre vonatkozó Etikai Kódexet, melynek fő sarokpontjai a hitelesség, törvényesség, átláthatóság és nyilvánosság.

Tagszervezeteink az Etikai Kódexnek megfelelően kezelik a hozzájuk beérező adományokat és tevékenységüket átláthatóan kommunikálják. A Testület tagjai „Etikus Adománygyűjtő Szervezet” logót használhatnak, mellyel erősíthetik meglévő és potenciális támogatóik bizalmát.

Best3alga

Best3alga

Gondosan összeválogattunk három kivételesen értékes mikroalgát úgy, hogy egymást tulajdonságait támogatva, alternatívát tudjanak nyújtani a civilizációs betégségek hátterében gyakran meghúzódó, sejtszintű tápanyaghiányra, a méreganyagok kivezetésére és az antioxidáns védelem fokozására.

AMI MŰKÖDIK A TERMÉSZETBEN AZ MŰKÖDIK AZ EMBERBEN IS.

Figyelembe vettük a mai egészségtudatos emberek jogos elvárásait egy modern étrend-kiegészítővel kapcsolatban. Mellőztünk minden kémiai anyagot, adalékot azért, hogy a Best3alga 100%-ban növényi összetevőket tartalmazzon, beleértve a kapszulánkat is.

Szegedi Sárkányhajó Egyesület

Posted on: október 20th, 2020 by uvaadmin

A Szegedi Sárkányhajó Egyesület 2008 február 16.-án alakult meg, akkor döntött úgy a több mint 20 fős, főként kajakosokból, kenusokból álló csapat, hogy a későbbiekben versenyszerűen, egyesületi formában kívánják űzni  ezt a sportot. 2007 szeptemberében vettünk részt az első versenyünkön, az I. Szegedi Sárkányhajó Fesztiválon. Itt még nem egyesületi színekben indultunk, egy férfi csapattal képviseltettük magunkat, és sikerült is nyernünk mind a két távon, 200 és 2000 méteren egyaránt. Ezen a sikeren felbuzdulva határoztuk el, hogy a 2008-as versenyszezonban már versenybe szállunk a legerősebb hazai csapatok ellen a Magyar Bajnokságon, és megpróbáljuk kiharcolni az indulás jogát is a 2009-ben Budapesten megrendezésre kerülő sárkányhajó Európa Bajnokságra. A 2008-as szezonban még nem volt Szegeden sárkányhajó, így nem tudtunk együtt edzeni, csak a versenyeken ültünk sárkányhajóba. Az első Magyar Bajnokságunkon a frissen alakult Szegedi Sárkányhajó Egyesület színeiben 200 méteren ezüst, 500 és 2000 méteren pedig egyaránt bronzérmet nyertünk. 2009-ben a Szegedi Tudományegyetem vett egy sárkányhajót, így abban a szezonban már tudtunk rendszeresen sárkányhajóban edzeni. 2009 júliusában Budapesten rendezték a klubcsapatok Európa bajnokságát, ahová a Magyar Bajnokságon sikerült kvalifikálnia magát a csapatunknak. A klub Eb-n a 16 európai élcsapat között 2000 méteren a legeredményesebb magyar egységként a 4. helyen végeztünk. Ebben az évben még csak férfi csapattal álltunk rajthoz a versenyeken, de 2010-től már vegyes, 2011-től pedig már női csapatot is tudtunk indítani az országos bajnokságokon. Megalakulásunk óta a Magyar Bajnokságokon minden évben több dobogós helyezést érnek el csapatunk tagjai és 2009 után 2012-ben is magyar bajnoki címet ünnepelhettünk 200 méteren. Sárkányhajós pályafutásunk egyik fénypontja volt, hogy 2013-ban Szegedre látogattak a világ legjobb sárkányhajósai, ugyanis a kétévente megrendezésre kerülő sárkányhajó világbajnokságot 2013-ban a Maty-éren rendezte a nemzetközi szövetség. A vb-n 30 ország közel 3000 versenyzője vett részt. Felnőtt, senior, és grand senior (50 év felettiek) kategóriában indultak a Szegedi Sárkányhajó Egyesület versenyzői a válogatókon, ahol összesen 27 versenyzőnk kvalifikálta magát a nemzeti csapatba. Csapatunk tagjai a felnőtt vegyes és női, a senior vegyes, és a grand senior vegyes és női csapatokat erősítették. A rettentően erős mezőnyben egyesületünk versenyzői végül grand senior női 200 méteren egy arany, grand senior női 500 méteren  egy ezüst, senior vegyes 500 méteren és felnőtt vegyes 2000 méteren pedig bronz érmet nyertek. 2015-ben 26 fős csapattal vettünk részt az olaszországi Auronzoban megrendezett klub Eb-n. 12 versenyszámba neveztünk és végül 9 arany és egy ezüstérmet nyert a felnőtt kategóriában a csapatunk, ezzel az Eb legeredményesebb csapata lettünk. Ugyanebben az évben a Szegedi Sárkányhajó Egyesület csapata nyerte a 4 versenyből álló összetett Magyar Bajnokságot is. A kiváló csapatmunkának köszönhetően megalakulásunk óta meghatározó szereplői vagyunk a sárkányhajó versenyeknek, eddig minden hazai versenyen sikerült felállnunk a dobogó valamelyik fokára. A versenyzők mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szabadidősportra is, így évente több mint 1000 ember próbálja ki nálunk a sárkányhajózást és jön el hozzánk evezni heti, 2 heti, havi rendszerességgel. Célunk, hogy Magyarországon továbbra is az egyik legjobb csapat lehessünk, megfelelő létszámú utánpótlást tudjunk kinevelni, illetve hogy minél több emberrel ismertessük meg a sárkányhajózás élményét mint aktív pihenési formát, rekreációs, szabadidős tevékenységet, vagy akár mint csapatépítő tevékenységet.

Ó-Földeáki Tésztaüzem

Posted on: október 20th, 2020 by uvaadmin

Az üzem mindennapjai a Dél-Alföld egyik legszebb településén, Óföldeákon telnek. Zöldellő ősfás park, vizesárokkal körülvett XIV. századi erődtemplom, a sokat látott nemesi család kúriája mellett mi is a falu mindennapjainak részesei vagyunk 1988 óta.

Ebben a páratlan környezetben heti 5 napban készítjük termékeinket, teszteljük újdonságainkat! Az első lépéseket egyszemélyes vállalkozásként indítottuk a nyolcvanas évek közepén hagyományos tésztákból álló kínálattal. Mára pedig 7 fős családias hangulatú csapattal, közel 100 fajta tésztával és hazánkban egyedülálló zöldségpürével készülő termékekkel színesítjük megyénk kézműves finomságainak palettáját!

Számunkra a kiváló minőség elengedhetetlen! Minden egyes alapanyag felkutatásának, beszerzésének külön története van legyen az a tésztába kerülő friss tojás, a reformokat követő tönkölyliszt vagy éppen az ország másik végéből származó medvehagyma.

Hidat építünk a múlt és a jelen közé! Több generációt üdvözölhetünk vásárlóink között: az aranyló tyúkhúslevesbe csigatésztát vásárló nagymamát, a gyermekeit iskolából hazaváró túrós csuszát főző családanyát vagy éppen a gasztronómiai újdonságok iránt rajongó medvehagymás tésztát kereső egyetemistát.
Büszkék és egyben hálásak vagyunk ezért kortalan bizalomért!

Tegyen egy virtuális sétát weboldalunkon, pakolja a kosárba az Önnek tetsző terméket és örvendeztesse meg családját, ismerőseit egy páratlan vacsorával!

Molnár István tulajdonos és az Óföldeáki Tésztaüzem Csapata

Hód-Work

Posted on: október 20th, 2020 by uvaadmin

Hód-Work Magyarország Szociális Szövetkezet több mint egy éve foglalkoztat hátrányos helyzetű munkavállalókat.

Országos Dohányboltellátó Kft.

Országos Dohányboltellátó Kft

Azzal a céllal alakult, hogy a dohányboltok számára egy versenysemleges, egyszerűen áttekinthető ellátási rendszert alakítson ki.

Hiszünk abban, hogy ez a rendszer lehetővé teszi a dohánybolt tulajdonosok számára az optimális, saját igényeikre szabott üzleti működést, hozzájárulva a boltok hosszú távú gazdasági sikerességéhez.

Honlapunkon minden információt megtalál – ONLINE rendelés és szállítási lehetőségekről és minden olyan kérdésről, amiről már hallhatott, és ami segít az új rendszerben eligazodni.

NEA

Posted on: október 20th, 2020 by uvaadmin

A Nemzeti Együttműködési Alap célja a magyarországi civil társadalom tevékenységének segítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának erősítése.