központi: +36-70-674-8177elnök: +36-70-203-2962

Príma díj 2019

2019. évi Csongrád megyei Prima-díjakat, és átadták az év megyei vállalkozóinak járó elismeréseket is. A Csongrád Megyei Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének díjátadóján köszöntötték az országos Év Vállalkozója Díjra felterjesztett cégek vezetőit is.

Gálaműsor keretében szombaton este átadták a 2019. évi Csongrád megyei Príma-díjakat. Magyar sport kategóriában az Európa-bajnoki bronzérmes Nagy Péter, magyar irodalom kategóriában Harangi Géza hódmezővásárhelyi kortárs író, költő lett a díjazott, míg a magyar oktatás és köznevelés kategóriában a beteg gyerekeket gyógyító “ÚJ VILÁG” Alapítvány elnöke, Gulicska Irén vehette át a díjhoz járó egymillió forintot.

A Csongrád Megyei Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége szervezésében 14. alkalommal megrendezett díjátadó előtt megemlékeztek a szövetség idén elhunyt volt elnökéről, Szakács Józsefről és a díj megalapítójáról, Demján Sándorról, aki tavaly halt meg. (forrás: szegedma.hu)

 

Média:

Eldőlt: ők kapták idén a Csongrád megyei Prima-díjakat

https://europaradio.hu/cimkek/prima

https://mcsipos.hu/2019/11/20/az-uj-vilag-alapitvany-elnoke-es-egy-vasarhelyi-iro-kolto-kapta-csongrad-megye-prima-dijat/

https://vasarhelyihirek.hu/hogy_szebb_legyen_a_karacsony_2

https://www.youtube.com/watch?v=uATpte-6GBY&list=PLy73-dScVpL_cmvnW3o6coEPXOuqnlg5u&index=3&t=1s