Mi a feladatuk a Jószolgálati Nagyköveteinknek?

Nagyköveteink nemcsak a megtisztelő címben részesülnek, hanem személyre szabott és velük egyeztetett megbízást, missziót is kapnak. Egyéni missziójuk teljesítése révén segítik és képviselik az alapítvány küldetését, annak jó hírét terjesztik a társadalomban, a világban, valamint életútjukkal, elhivatottságukkal példát mutatnak és értéket képviselnek.

Megbízatásuk, hogy terjesszék a társadalomban a kiváló képességű, példaértékű, önmagáért felelős, s a társadalom felemelkedését szolgáló ember mintaképét; kapcsoljanak össze az alapítvánnyal a segíteni akaró embereket, kiválóságokat, akikre büszkék lehetünk.
Nagyköveteink tevékenységüknél, népszerűségüknél, ismertségüknél fogva széles körben hatni tudnak a társadalomra.
Feladatuk továbbá, hogy külföldi és magyar civil szervezeteket kapcsoljanak az “ÚJ VILÁG” Alapítvány programjaihoz a másság elfogadásának mentén (cigányság, fogyatékossággal élők, stb.) érzékenyítő foglalkozások, hagyományőrzés és fogyatékossági ügy bemutatása révén.
Megismertesse környezetükkel alapítványunk munkáját és ösztönözze az embereket, cégeket különböző támogatásra.

Németh László

Kovács Zoltán

Makánné Oskovics Andrea

Selmecziné Pomikula Tünde

Kemény Róbertné Nagy Erika
alapító

Gulicska Irén
Kuratórium elnöke

Moldován Ilona
Kuratórium tagja

Kopcsik Szilvia
Kuratórium tagja

Felügyelő Bizottság

Alapítványunk működését 2020. január 1-től Felügyelő Bizottság ellenőrzi a Kuratórium mellett.

Varga Jánosné
Felügyelő Bizottság elnöke

Kovács Gábor
Felügyelő Bizottság tagja

Ormos Gábor Árpádné
Felügyelő Bizottság tagja

Meghívók

2017. év

2018. év

2019. év

2020. év
1 és 2. negyedév (COVID-19 miatt) 3 negyedév 4 negyedév

FEB ügyrendje

A hivatalos iratokba való betekintést megtehetik, megfelelő engedélyek mellett a Remix 6722 Szeged, Bokor utca 7. könyvelői irodán, valamint az alapítványunk székhelyén és/vagy telephelyén.