ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
Az Adatvédelmi tájékoztató célja: hogy az „ÚJ VILÁG” Alapítvány honlapján látogatóit előzetesen tájékoztassa tevékenységéről. A jelen Tájékoztató célja, hogy rögzítse az „ÚJ VILÁG” Alapítvány által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket, amelyet a szervezetünk, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el. Az adatvédelmi tájékoztató célja, hogy a legérthetőbb formában közölje az érintettekkel hogy ki, mire, mikor, hogyan és milyen célból használhatja fel a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott adatokat, valamint tájékoztassa a látogatókat jogaikról és nyitva álló jogorvoslati lehetőségeikről. Ha az érintett az adatkezeléshez történő hozzájárulását felkérést követően adja meg. Amennyiben regisztrál honlapunkon a hozzájárulás visszavonását ugyanolyan egyszerű módon tesszük lehetővé, mint annak megadását.
Jelen Tájékoztató rendelkezéseinek kialakításakor a szervezetünk különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”), a Polgári Törvény-könyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény („Grtv.”) rendelkezéseit.

A személyes adatok:

• kezelését jogszerűen és tisztességesen, valamint az érintett számára átlátható módon végezzük („jog-szerűség, tisztességes eljárás és átláthatóság”)
  • az adatokat csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból kezeljük („célhoz kötöttség”);
  • Ügyelünk arra, hogy az adatkezelés céljai szempontjából megfelelő és relevánsak legyen, és csak a célok megvalósulásához szükséges adatokat kezeljük („adattakarékosság”);
  • gondoskodunk arról, hogy a kezelt adatok pontosnak és szükség esetén naprakészek legyenek; minden észszerű intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy az adatkezelés céljai szempontjából pontatlan személyes adatokat haladéktalanul töröljük vagy helyesbítsük („pontosság”);
  • tárolásának olyan formában kell történnie, amely az érintettek azonosítását csak a személyes adatok kezelése céljainak eléréséhez szükséges ideig teszi lehetővé.

A személyes adatok ennél hosszabb ideig történő tárolására csak akkor kerülhet sor, amennyiben a személyes adatok kezelésére a GDPR rendelkezéseinek megfelelően közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból kerül majd sor, az e rendeletben az érin-tettek jogainak és szabadságainak védelme érdekében előírt megfelelő technikai és szervezési intézkedések végrehajtására is figyelemmel („korlátozott tárolhatóság”);

• kezelését oly módon végezzük, hogy megfelelő technikai vagy szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítsuk a személyes adatok megfelelő biztonságát, az adatok jogosulatlan vagy jogellenes kezelésével, véletlen elvesztésével, megsemmisítésével vagy károsodásával szembeni védelmet is ideértve („integritás és bizalmas jelleg”).
  • Az adatkezelő felel azért, hogy az adatkezelése megfelel a vonatkozó jogszabályoknak, és megfelelés igazolásáért („elszámoltathatóság”).

A személyes adatok:

A teljes adatvédelmi szabályzatot megtalálhatod adatkezelési szabályzat.

„GDPR” rövidítés az Európai Parlament és a Tanács 2016/679-es Általános Adatvédelmi Rendeletének szövegére utal, melynek hiteles fordítása csak itt érhető el.

PRIVACY-LIKE The purpose of the Data Protection Tartare: the “NEW WORLD” foundation is the first of the activities. The present purpose of Adatika, the tin of the “NEW WORLD” Foundation Foundation Foundation, is employed by the Data Protection and Data Company Lord, which is used by an organization as a data management to ensure that the lock, which is the convent lock. The data protection data is designed for a footless wall with those that, by the time, by the time, as and aim out of the target website i a, the€- and in the end, at the end of the end, at the end I’m at the end, in the end I’m in the area I’m in whose way to have a chance. If the use of this for data processing the Consent consent to grazing ia los int as a non-member Information on this identity has told him that one of our organisations in the field is that, in Regulation 2016/679 of the European Parliament and the Council (“General Regulation
Regulation” or “GDPR”), information on self-right and freedom of information 2011. CXII. “Infotv.”), outside the 2013-based Law Book. the act (“Ptk.”), the results of economic advertising, the conditions and the paragraphs of the 2008 Act. Act XLVIII (“Grtv.”)