2016-ban 400 adag meleg ételt osztottunk, több kiló ruhát adományoztunk a batidai családoknak. A gyerekeknek lufit hajtogatott a bohócunk. Nagyobb konzerv adomány érkezett a HÓD-WORK Szociális Szövetkezettől, melyet egész évben osztottunk a rászoruló családoknak. Többször gyűjtöttünk adományokat egy-egy nagyobb céllal. Ennek köszönhetően a szegedi Gyermekklinika újszülött osztályára több kiló babaruhát és sok játékot szállítottunk a nyár végén.

Folyamatosan kaptunk bútor adományokat, elsősorban hagyatékból. Ezeket a Deák F. u. 19. szám alatt tudtuk tárolni addig, míg olyan családokhoz nem tudtuk elvinni, ahol nagy szükség volt rá. Szinte heteken belül kellett szállítani a bútorokat. Többször hirdettünk, rendeztünk nagyobb adományosztásokat. Dombiratoról érkezett egy kérés, hogy vigyünk ruhákat, bútorokat, mert nagyon szegények és már ágyuk sincs. Több támogató összefogásával sikerült egy nagyobb adományt elvinni 90 km-re december közepén.