központi: +36-70-674-8177elnök: +36-70-203-2962

 

 

Az “ÚJ VILÁG” Alapítvány elemi érdeke, hogy működésük átlátható legyen. Az átláthatóság úgy garantálható, hogy a szervezet működése során hatékony szervezeti folyamatokat, „munkafolyamatokat” hoz létre. A hatékony működés pedig eredményekben mutatkozik meg. Az eredmények mérhetők, számszerűsíthetők és a nyilvánossággal is megoszthatók.  Ebből a szempontból az adományozási kampányok eredményei nem függetlenek az adott szervezet hatékonysági mutatóitól.  A transzparensen és hatékonyan működő szervezet bizalmat sugároz, melyet az adományozók honorálnak.

Vállalati támogatás, de hogyan?

 • Pénztámogatás: pl. adományok vagy pályázati pénz a vállalat alapítványán keresztül. Ezek forrása származhat a vállalat költségvetéséből vagy a vállalati dolgozók felajánlásaiból.
 • Tárgy és természetbeni adományok: pl. termékek, szolgáltatások, reprezentációs és ajándéktárgyak, ingyenes vagy kedvezményes ingatlan-, iroda-, járműhasználat, leselejtezett számítógépek, bútorok, reklámfelületek stb.
 • Egyéb szakmai (pro bono) szolgáltatások: pl. könyvelési, könyvvizsgálati, pénzügyi, adminisztratív, jogi, forrásszervezési illetve marketing és PR támogatás és tanácsadás.
 • Önkéntesség: a vállalat munkatársai önkéntes munkát vállalnak a civil szervezetnél vagy a szervezet projekjeinek megvalósításában.
 • Cause-related marketing (nemes ügyhöz kapcsolódó marketing): ebben az esetben a vállalat a termék vagy szolgáltatás értékesítését szeretné megnövelni, miközben támogat egy társadalmilag fontos ügyet (pl. minden termék árából 2 forintot egy gyermekmentő szolgálat támogatására fordít).

 

Hogyan támogathatnak minket?

 • Állandó támogatás:
  folyamatos kis összegű pénz utalási beállítása a saját számlán
  Adó 1% felajánlás minden évben
  Adományi szállítás felajánlás
 • Alkalmankénti támogatás
  egy-egy rendezvény támogatása
  esetenkénti kis összeg utalása a számlaszámunkra (11735067-20058373 OTP Bank)
  honlapunkon keresztüli utalás ( https://ujvilagalapitvany.hu/adomanyozas/ )