Adjukössze kampány

A koronavírus okozta hátrányos helyzetünk miatt gyűjtünk a Kéz a Kézben Toleranciatábor megrendezésére. Itt 30 fogyatékossággal élő gyermek táborozik együtt 30 egészséges gyermekkel. A tábor ideje alatt szakmai pedagógusok segítik a munkánkat. Miután a sérült gyermekek súlyos fokozatóak, ezért szinte minden gyermeknek 1 szakpedagógusra van szüksége a tábor ideje alatt.

A koronavírus járvány miatt minden megdrágult. Ezért 4 millió forint plusz költségbe kerül a táborunk megrendezése. Negyedik éve rendezzük meg ezt a fontos érzékenyítő tábort.

Sajnos ebben az évben (2020.) nem sikerült a tábort megrendezni. Olyan feltételek voltak, ami miatt nem vállalhattuk a megrendezést. Figyelembe véve a Kormány határozatát úgy döntöttünk, hogy az ez évi támogatásokat a 2021. évi táborra költjük melynek célja ugyanaz, mint az ez évinek. Minden támogatóhoz írtunk levelet és engedélyt adtak, hogy az általuk adományozott összeget a 2021. évi táborra költsük.

Tábor célja: Az Ön segítségével az alábbi tevékenységekkel tudjuk segíteni környezetünket:
Társadalmi érzékenyítés: A hátrányos helyzetű, fogyatékossággal élő emberek életéről információt nyújtunk a társadalom számára, hogy ők is mindenféle megkülönböztetés nélkül tudjanak integrálódni. Ezt a célt szolgálja például évente megrendezésre kerülő toleranciatáborunk, amely során 30 ép és 30 halmozottan sérült gyermek táborozhat együtt. Hiszen „Minden ember egyenlő, egyéniség és értékes!”

Ha most is támogatni szeretné, örömmel fogadjuk! Kérem írja be a megjegyzésbe, hogy “tábor”

Számlaszámunk: 11735067-20058373 vagy ezen az oldalon adhatja meg az adományozni kívánt összeget.

Köszönjük mindenki bizalmát és megértését!