központi: +36-70-674-8177elnök: +36-70-203-2962

“ÚJ VILÁG” Alapítvány

Együtt egy boldogabb jövőért

Hírek

“ÚJ VILÁG” Alapítvány

Az ”ÚJ VILÁG” Alapítvány 2011-ben jött létre. Legfontosabb céljai a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok problémáinak kezelése és megoldása, a szociális tevékenységben és egészségügyi rehabilitációban való közreműködés, valamint a különféle prevenciós és humanitárius intervenciós mechanizmusok kiterjesztése a leginkább beavatkozást igénylő célcsoportok részére.

Támogatóink

ETIKUS SZERVEZET

Az “ÚJ VILÁG” Alapítvány az adományozói bizalom megerősítésén dolgozik. Éppen ezért 2018-ban csatlakozott az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületéhez, és fogadta el magára nézve kötelezőnek az adománygyűjtésre vonatkozó Etikai Kódexet, melynek fő sarokpontjai a hitelesség, törvényesség, átláthatóság és nyilvánosság.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan szervezetek, mint például a UNICEF vagy a WWF mellett, mi is tagjai lehetünk a Testületnek.

ELISMERÉSEK

Az “ÚJ VILÁG” Alapítvány kapta 2019-ben a Csongrád megyei Príma-díjat magyar oktatás és köznevelés kategóriában. Az elismerést Gulicska Irén, a szervezet vezetője vette át. A díjhoz egymillió forint is járt, mely hozzájárult a kutyás terápiás foglalkozások folytatásához. Rendkívüli megtiszteltetés, hogy munkánk ilyen elismerésben részesült.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Az “ÚJ VILÁG” Alapítvány kezdeményezéseit már bankkártyás fizetéssel is támogathatja a SimplePay online bankkártyás fizetési rendszeren keresztül.

Miért érdemes támogatni minket?

  • Értéket teremtünk!
  • Játszótereket építünk, újítunk fel.
  • Rászoruló családoknak segítünk.
  • Tűzeseteknél ott vagyunk és segítünk.
  • Fogyatékossággal élő gyerekeket táboroztatunk.
  • Kutyás terápiás foglalkozásokat tartunk
  • Munkahelyet teremtünk és működtetünk megváltozott munkaképességű embereknek.
  • Megköszönjük a támogatásukat honlapunkon.

Minden 1000.-Ft segíti a kutyás foglalkozások tartását.
Minden 2000.-Ft segíti a fogyatékossággal élő gyermek nyári táboroztatását.
Minden 5000.-Ft segít játszóteret felújítani az óvodáknak.
Minden 10 000.-Ft segít egy fogyatékossággal élő fiatal munkához jutását.

Bankkártyás fizetés

Öko

Az Alapítványunk célja a környezet veszélyeztetésének, károsításának, szennyezésének megelőzése, a kialakult károk mérséklése.

Napjainkban a környezettudatos gondolkodás már nem csak egyéni, hanem vállalati szinten is elvárás. Zöld, zöld,…, minden zöld!

Kiemelten fontos, hogy a fenntarthatóság előtérbe helyezésével cégek elegendő időt és energiát tudjanak áldozni erre a területre. Ebben segítünk szolgáltatásainkkal és termékeinkkel.

Köszönjük a
segítséget!
Adó 1%   Kampány  Adományozás, segítés