központi: +36-70-674-8177 elnök: +36-70-203-2962 elnok@ujvilagalapitvany.hu
Select Page

„ÚJ VILÁG” Alapítvány – Munka kiszervezése

Alapítványunk célkitűzése, hogy egyrészt megkönnyítsük a hátrányos helyzetű csoportok társadalomba való integrálását, valamint munkahelyteremtéssel segítsük a mozgáskorlátozottak mindennapi megélhetését. Mindez kiváló lehetőséget biztosít vállalkozások számára is tevékenységeik részfolyamatainak kiszervezésére, amelyet megváltozott munkaképességű foglalkoztatottjaink tudnak ellátni.

Az elmúlt időszakban számos új gépet szerzett be alapítványunk annak érdekében, hogy a társadalmilag hátrányos helyzetű egyének, a megváltozott munkaképességűek, egészségkárosodottak valamint a fogyatékosok számára lehetőséget teremtsen a munkavégzésre.

Célunk, hogy az új tevékenyégi körök bevezetésével nyomdaipari, valamint a tisztítószereket gyártó vállalatok munkaerőhiányát csökkentsük azáltal, hogy megváltozott munkaképességű embereket vonunk be a szolgáltatásnyújtásba. A folyamatok gördülékenysége érdekében pedig természetesen mentorokat is biztosítunk, akik szükség esetén munkatársaink segítségére lehetnek.

Szervezze ki a dobozolási, csomagolási, hajtogatási munkáit!

• Kisebb varrási feladatok: gombok felvarrása, terítők, zsebkendők elkészítése
  • Bígelés/ Hornyolás: A keményebb papírok hajlítási vonalon történő megnyomása annak érdekében, hogy ne törjön el a papír. Pl.: Kartondobozok
  • Kartondobozok hajtogatása
  • Nyomdai anyagok készítése
  • Vászontáska készítés
  • Táskák ragasztása
  • Koszorúkra anyag virágok készítése
  • Öko zsákok, táskák, papírtáskák, zacskók készítése
  • Egyéb csomagolások
  • Kisebb összeszerelési munkák

Miért jár jól, ha minket választ?

• Gyorsan elkészítjük a megrendelését
  • Olcsón, precíz merchandising termékekhez jut
  • Társadalmilag hátrányos helyzetű emberek számára teremthet lehetőséget

Szervezetünk a fenti feladatok ellátásával kíván bedolgozni az említett szektorban tevékenykedő cégek számára, annak érdekében, hogy mind a megváltozott munkaképességűek, mind a vállalatok számára segítséget nyújtson és összehangolja a munkakínálatot és -keresletet.