központi: +36-70-674-8177 elnök: +36-70-203-2962 elnok@ujvilagalapitvany.hu
Select Page

2019. évi Csongrád megyei Prima-díjakat, és átadták az év megyei vállalkozóinak járó elismeréseket is. A Csongrád Megyei Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének díjátadóján köszöntötték az országos Év Vállalkozója Díjra felterjesztett cégek vezetőit is.

Gálaműsor keretében szombaton este átadták a 2019. évi Csongrád megyei Príma-díjakat. Magyar sport kategóriában az Európa-bajnoki bronzérmes Nagy Péter, magyar irodalom kategóriában Harangi Géza hódmezővásárhelyi kortárs író, költő lett a díjazott, míg a magyar oktatás és köznevelés kategóriában a beteg gyerekeket gyógyító “ÚJ VILÁG” Alapítvány elnöke, Gulicska Irén vehette át a díjhoz járó egymillió forintot.

A Csongrád Megyei Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége szervezésében 14. alkalommal megrendezett díjátadó előtt megemlékeztek a szövetség idén elhunyt volt elnökéről, Szakács Józsefről és a díj megalapítójáról, Demján Sándorról, aki tavaly halt meg. (forrás: szegedma.hu)