+36-70-203-2962 elnok@ujvilagalapitvany.hu

Esélyegyenlőségi játékot adtunk át Makón a Petőfi Parkban. 2019. május 18-án adtuk át azt a játékot, amit a TESCO “Ön választ, mi segítünk” pályázat  4. fordulójában jelöltünk meg célként. Kimagaslóan sok zsetonnal több, mint 20 000 db-bal szavaztak ránk.Köszönjük a bizalmukat és a türelmüket! Nélkülük ma nem állna a parkban ez a Pillangó.

Esélyegyenlőségi játékról beszélünk. Miért, mert ez egy olyan rugós libikóka, amin négy kisgyerek tud együtt játszani olyan pozicionálással, ami a megülni nem tudó gyerekeknek is lehetővé teszi a részvételt, így aztán négyük közül kettő akár igen súlyosan mozgássérült is lehet. Ennek a négy kisgyereknek pedig az a feladata, hogy együtt, egymásra figyelve és együttműködve úgy irányítsák a libikóka mozgását, hogy a középen lévő labirintus közepébe bevezessék a kishajót.  Ha sikerül, öröm és ujjongás, ha nem sikerül, akkor csak billegtek együtt egy jót, miközben sokat tanultak a másság elfogadásáról és a közös játék öröméről.

Köszönjük a makói TESCO támogatását, a város lakóinak a bizalmat és a városban működő cégek támogatását! Közösen, együtt teremtettünk egy új, esélyegyenlőségi játékot a makói Petőfi Parkba.

Média:

Délmagyar: https://www.delmagyar.hu/mako_hirek/nem_akarmilyen_lepket_kapott_a_petofi_park_makon_-_fotok/2597646/

Makói csípős: http://mcsipos.hu/2019/05/18/bovult-a-mozgaskorlatozott-jatszoter-makon/ és a nap képe is lettünk: http://mcsipos.hu/2019/05/19/a-nap-kepe-16/

További cikkek ebben a témában: http://ujvilagalapitvany.hu/pillango-jatek-makon/ , http://ujvilagalapitvany.hu/tesco-palyazat/