+36-70-203-2962 elnok@ujvilagalapitvany.hu

Ezen az oldalon olyan írások, képek, videók szerepelnek, melyeket fontosnak találunk. A gondolatiságunkat, elkötelezettségünket, érzékenységünket képviseli.
Megérezni, megmutatni, felhívni a figyelmet. Ezek az első lépések ahhoz, hogy toleránsabbank, empatikusabbak, érzékenyebbek, elfogadóbbak legyünk. Megismerni egymást egy szép történet életünk lapjain.

A Down-szindróma világnapja (március 21.) alkalmából az olasz CoorDown szervezet elindította „Reasons To Celebrate” globális figyelemfelhívó kampányát, melynek célja, hogy rávilágítson arra, társadalomként hol tartunk a Down-szindrómás emberekkel szembeni esélyegyenlőségi kötelezettségeink teljesítésében. A kampány támogatására az Umbrella készített megindító filmet nemzetközi ügynökségekkel (New York, Mexikóváros, Zürich) és szervezetekkel együttműködésben. (forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/a-vilagnap-amit-nincs-sok-okunk-megunnepelni-megindito-kisfilmet-keszitettek-a-down-szindromasokert/?fbclid=IwAR0Cm91fMdzogTACFQ5u6G3eA00fFm3H99Z_irAoOjNQeOPEYSwIcZeftXs)