Tábor fiataljai segítenek

_a kitalalokVáradi Rebeka, Széll Erika,  Kolompár Barbara, Gyetva Zsanett és Selmeczi Csaba is részt vet a Kéz a Kézben Toleranciatáborunkban.
Sokat segítettek társaiknak. Váradi Rebeka eldönötte, hogy a tábor végével nem hagyja abba a fogyatékossággal élő társaik segítését. Mellé álltak a lányok, majd később csatlakozott Csabi is. Bogi Béka perselyeket kezdtek kihelyezni Makó több boltjába azzal a célzattal, hogy a Pápay sulisoknak kutyás terápiás foglalkozásokra gyűjtsenek, a jövő évi táborhoz is hozzá szeretnéne járulni, valamint néhány játékot szeretnének még a mozgássérült játszotérre. Mögéjük álltunk, mert céljaink ugyan azok. Büszkék vagyunk rájuk és példát mutatnak mindenkinek! Gyűjtőhelyek Facebook csoportjuk itt, kövessétek!

Makón voltam azoknál a fiataloknál, akik második ízben voltak a Kéz a Kézben Toleranciatáborban. Ennek hatására vagy csak szeretik gyermektársaikat, esetleg mindkettő, akciókat indítottak Makón. Sok jó ember, kisebb cég csatlakozik mögéjük és általuk, velük az alapítványunk mögé. Gyűjtenek a fogyatékkal élő gyerekekért, azok kutyás terápiás fejlesztéséért és a jövő évi tábor megrendezéséért. Gyűjtenek embertársaiknak önszántukból, önszerveződően, vidáman, és erőt adva nekünk felnőtteknek, hogy mi se adjuk fel. Lányok Soha nem adjuk fel, mert jót tenni jó! Köszönjük, hogy példát mutattok nekünk felnőtteknek! Néhány kép a mai találkozásról, ami sok nevetéssel, hasznos beszélgetéssel komoly élettörténetek elmesélésével és sok új ötlettel tarkítva telt el! Jártunk a Regal Autósbolt után a fogyatékkal élőknek készített játszótérnél, majd betértünk a Kisbagoly étterembe, ahol szeretettel fogadták a lányok kérését. Egyre több béka gyűjti az aprót .

Gyűjtőhelyek: Regál Autósbolt, Autos csárda, Lindi Pékség ,BioThecUsa, Marospart Büfé, Tip-top ABC, Korzó fagyizó, Ifjúsági Klub, Matmazel Butik, az Ági Papírírószer, a Beauty Kozmetika, a Vitality, Kis Pál építési vállalkozó!.

A versike:

Béka Bogi az én nevem

az aprókat gyűjtögetem.

Ha van kedved, segíts nekem

S Örülni fog minden gyerek.

Játék, kutyus, tábor lészen

az adományod segítség lesz.

Boldog leszek, ha megetetsz

Neked sokat brekegek.

Elindították a lányok facebook csoportjukat, ahol követhetitek napi szinten tevékenységüket. Olvashatjátok véleményüket, tapasztalataikat. Képek és ami mögötte van :)

Kövessétek!