Jótékonysági est Makón a gyerekekért

Jótékonysági est Lippai Mariannal

Írta: Gulicska Irén. Beküldve: Blog

Alapítvány meghívására Makóra érkezett Lippai Marianna motivációs trainer. Az est bevételét (78 000.-Ft) a makói integrált játszótér bővítésére fordítjuk. Karácsony előtt fontosnak tartottuk, hogy pozitív gondolatokat mélyítsünk el az ilyenkor érzékenyebb emberek szívébe. Részlet a Makói Híradóból:

Váradi Rebeka meghívására érkezett Makóra Lippai Marianna, az Életkedv motivációs előadója. A jótékonysági délutánon szó esett az életről, az elmúlásról, a gyászról és az életkedvről is.

Gajáta Fanni – Makó

Körülbelül másfél éve ismerte meg Váradi Rebeka a híres motivációs előadót, Lippai Mariannát. A 14 éves lány nyáron alapította meg a Béka Bogi Csoportot, amelyet egy olyan sérült kislány emlékére hozott létre, aki agydaganatban hunyt el. A csoportban jelenleg hatan vannak és céljuk az, hogy segítsék a rászoruló családokat és a sérült embereket. A makói lány októberben találkozott először Mariannával és ekkor invitálta meg a motivációs előadót a városba.

– Szerintem az én korombelieknek is sokat segítenek Marianna bejegyzései, mert szerintem ha valaki rossz jegyet visz haza, meg tudja otthon beszélni, hogy nem akarta, többet kellett volna tanulnia – fogalmazott Rebeka.

Marianna blogját, az Életkedvet már közel 200 ezren követik a legnagyobb közösségi oldalon, köztük tizenévesek is. A blogger ennek azért is örül, mert szerinte nagy dolog a kamaszok és tinédzserek körében, hogy a pozitív gondolkodást választják a bulik helyett.

– Volt olyan tizenéves Életkedvelőm, aki részt vett egy előadásomon és az írásaimat is követte, majd írt egy üzenetet, hogy amióta engem olvas, szereti az anyukáját. Rájött, hogy mennyi jelent neki az édesanyja és ez olyan gyönyörű, már ezért megéri. Rebeka is ez a kategória, valamit átélt és azóta követ. Ő egy gyönyörű leány, csodálatos lélekkel, aki segíteni szeretne másokon, ahogy én is – tudtuk meg az Életkedv motivációs előadójától.

plakat A 4 honlapra