Temetéshez

2017. június 2-án (és itt idézzük a médiát)
"...

Eddig tisztázatlan körülmények között június 2-án, valamivel 19 óra után a 47-es számú főút 192-es kilométerszelvényében egy Opel áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött egy Hódmezővásárhely felől érkező Peugeot gépjárművel.

A balesetben az Opel három utasa, két felnőtt és egy gyermek a helyszínen meghalt, míg a Peugeot-ban utazó öttagú család minden tagja megsérült. Őket a mentőszolgálat kórházba szállította.  ..." (vezess.hu)

Alapítványunkat telefonon keresték meg, hogy segítenénk-e a gyűjtésben, mert szeretnék az adakozók, ha egységben gyűjtenék össze a sokfelől érkező adományokat. Így megbízták az alapítványt, hogy segítsen ebben. Miután borzalmas tragédia történt és a nagymamma egyedül nem tud végtisztességet adni halottainak, ezért egyetlen pillanatig sem habozott, hogy a gyűjtést és ezáltal a temetést ki tudja fizetni.

Sokan adakoztak, érkezett Írországból és Svédországból is adomány. Egy budapesti temetkezési vállalkozó szinte azonnal felajánlotta segítségét az elhunytak hozzátartozóinak. Minden támogatónak köszönjük, hogy ebben a nehéz helyzetben a hozzátartozók mellé álltak!

Alapítványunk mindent megtesz, hogy az összegyűjtött adományt a gyászoló család a temetéshez kapja meg és számlákkal az adományozók felé el tudjon számolni!

Köszönjük az összes adományozónak az önzetlen segítséget, a város önkormányzatának, a Református Lelkészeti Hivatalnak és a város adakozó polgárainak. Köszönjük a budapesti temetkezési vállalkozó önzetlen felajánlását, a Svédországból és Írországból érkező összegek adományozóinak támogatását! A gyűjtést befejeztük, a méltó végtisztességhez hozzájárultunk az Önök segítségével! Köszönjük a bizalmat! Köszönöm Csillának és a boltjának, hogy elsőként állt az ügy mögé!

Köszönjük az RTLKLUB Híradó segítségét a hír készítését!

Az adományok beérkezéséről itt olvashatsz, A kifizetett számlákat pdf formátumban itt találják, az átutalási igazolást itt találják

Gyűjtés kezdődött Vásárhelyihírek oldalról itt

média hírek a balesetről:

HírTV, Vásárhelyi hírek, vezess.hu, rtlklub híradó, vásárhely24