Dijneten keresztül is lehet támogatni alapítványunkat

Így ünnepek után is tudtok segíteni az alapítványunknak! Sok kicsi összeg sokat segít.

adomanyozas dijnet

Hogy mire is költjük a befolyt összeget? Mentálisan és/vagy sérült gyerekekhez visszük a terápiás kutyusokat, hogy segítsük a fejlődésüket. Érzékenyítő tábor rendezünk minden évben, ahol az ép gyerekek találkozhatnak sérült gyermektársaikkal. Megtanulhatják, hogyan lehet közösen játszani, élvezni a vizet, a természetet. Játszótereket újítunk, bővítünk, hogy minden gyermek játszani tudjon!

L3299595

49344504 2262304034059241 1517747468521963520 n

DSC 7843

Segítsétek munkánkat! Csak pár kattintást a dijnet.hu-n

Esélyegyenlőségi játékra gyűjtöttek Mariannával

Az alapítványunk jótékonysági estjén egy esélyegyenlőségi játék engedélyezésére gyűjtöttek. Már megvásároltunk egy olyan játékot, amelyen ép és sérült gyerekek közösen tudnak játszani, ám ezt engedélyeztetni kell. Ehhez gyűjtöttünk ezen az estén.

Esélyegyenlőségi játékra gyűjtöttek Mariannával - Az ismert blogger meglátogatta a GEMMA-s diákokat. Fotó: Frank Yvette . GALÉRIACikk

TESCO - "Ön választ, mi segítünk!" pályázat

Ebben az évben a TESCO pályázatával szerettük volna megmérettetni magunkat.

A támogatásból egy olyan játékeszközt szeretnénk telepíteni, ami segít a fogyatékkal élő, tolószékes gyermekeknek megtapasztalni a szabadabb mozgás érzését. A Pillangó egy négyágú libikóka, amelyen két sérült és két egészséges gyermek játszhat közösen úgy, hogy együtt hozzák mozgásba a játékot. Ez a közös élmény közelebb hozza egymáshoz a gyerekeket, segíti egymás elfogadását és örömet okoz mindenkinek!

Búcsúzunk egy kedves munkatársunktól

.....Reggel elment iskolába, délután mire hazaért Diamond már nem élt...egy 10 éves gyerek számára ez érthetetlen és felfoghatatlan...hogyan mondod el egy gyereknek a halált, hogy ne törd össze az amúgy is zavart kis lelkét?