+36-70-203-2962 elnok@ujvilagalapitvany.hu

Segítsetek!
Olyan hódmezővásárhelyi család kér segítséget, aki ma már a mindennapoknak él. Szeretik egymást és nem engedik el egymás kezét. 13 éve házasok és két gyönyörű gyermek szülei. Fiúk egy ritka genetikai betegségben szenved, diagnózisa epidermylosis bullosa ami állandó figyelmet és kötözést igényel. A speciális kötszerek sem olcsók. Gyermekével 10 éves koráig otthon volt az anyuka. Kislányuk, aki most 3 éves kórházi fertőzést kapott az inkubátorban, napokig kérdéses volt az életben maradása is. Ennek következtében szívbeteg lett, bár jól van, de még mindig a levegőben lebeg egy esetleges nyitott szívműtét. A nagyszülők már nem élnek és albérletben laknak. A férj tartotta el a családot.
A feleségénél fél évvel ezelőtt diagnosztizálták az amiotrófiás laterálszklerózist Ez azt jelenti, hogy fokozatosan bénulnak le az izmok. Kezelésekre jár, 2 hét kórház, 2 hét otthon. Igyekeznek lassítani a teljes bénulást amennyire csak lehet. Az anyuka reménykedik, hogy láthatja a gyermekeit felnőni. Lelkileg, mindent megtesznek ezért! A felesége megbetegedése után vesztette el az állását a férj, mivel rá hárultak az otthoni teendők, a kórházi kezelések alatt is. Az apa mindent megtesz azért, hogy alkalmi munkákból eltartsa a családot, de szükség van a támogató segítségre is!
Álmuk egy kis ház volt, hogy ne kelljen többé albérletet fizetni és a gyerekek az udvaron tudjanak játszani, biztonságban. Ám ma már csak a napoknak élnek. Segítségre van szükségük, hogy a napi kiadásokat is tudják fizetni. Alapítványunk ezért úgy döntött, hogy gyűjtést szervez a családnak, hogy az álom valósággá váljon!

Aki támogatni, segíteni szeretné a családot pénzbeli támogatással az megteheti az alábbi számlaszámra való utalással:

11735067 20061131

Ez egy elkülönített számla a család részére, de, aki megjegyzést szeretne írni, az annyit írjon be „napi”
SEGÍTSETEK, HOGY SEGÍTHESSÜNK!