+36-70-203-2962 elnok@ujvilagalapitvany.hu

Auchan az Ifjúságért Alapítvány nemzetközi pályázata

Auchan az Ifjúságért Alapítványhoz 12 000 eurós pályázatot adtunk be „Gyógyító kutyák” címmel. A több fordulós pályázatot novemberben védtük meg a nemzetközi bíráló bizottság előtt. December elején kaptuk a hírt, hogy a pályázatunk megnyerte a maximális támogatási összeget.

A Gyógyító kutyák projekt 90 foglalkozást a mentálisan sérült gyerekeknél és egy gyerek tábort foglal magában. A foglalkozásokat 2 iskolába és egy óvodába tartják 2016. januárjától . A táborba 50 mentálisan és/vagy mozgásukban korlátozott gyermeknek fog örömet adni egy héten át. Természetesen a gyógyító kutyák sem hiányozhatnak. A pályázati program sorozat 2016. december 31-ig tart. A sekket ünnepélyes keretek között vehettük át Szegeden a Gemma Központban december 9-én délután.

Természetesen tovább folytatjuk a foglalkozásokat és újabb pályázatokat fogunk beadni. A gyerekek várnak minket!

Az elfogadó levél:

„Kedves Irén!

Engedje meg, hogy az Auchan Magyarország Fenntartható fejlődés csapata nevében gratuláljak ahhoz a különleges módszerhez, amellyel speciális nevelési igényű gyerekek fejlődését segítik a különlegesen kiképzett gyógyító kutyák segítségével!

Az Auchan az Ifjúságért Alapítvány támogatja a pályázatukat, az erről szóló levelet mellékletben küldöm.

A kezdeményezést felkaroló áruház igazgatója, Hajdú Zsolt hamarosan egyeztetni fog Önnel egy időpontot az ünnepélyes csekkátadó esemény megszervezéséről.

Üdvözlettel:

PÉCZELY Attila